Assassin's Creed Mirage

Det neste Assassin's Creed-spillet heter visstnok Mirage – kommer til våren

Skal ifølge ryktene være et snikefokusert sidesprang satt til Bagdad.

Basim skal visstnok være hovedpersonen i Assassin's Creed Mirage.
AccessTheAnimus

10. september skal Ubisoft lette på sløret om fremtiden til Assassin's Creed. Mye av informasjonen kan riktignok allerede være avslørt, takket være en stor lekkasje fra YouTube-profilen «j0nathan».

I en fersk video la «j0nathan» frem en rekke detaljer om det neste Assassin's Creed-spillet – detaljer som siden har blitt bekreftet av Bloomberg-journalist Jason Schreier. Spillet skal visstnok hete Assassin's Creed Mirage, og planen er å lansere det til våren 2023.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Mirage blir tilsynelatende da det offisielle navnet på det ikke annonserte prosjektet med kodenavn Assassin's Creed Rift. Som vi rapporterte i februar skal spillet visstnok vende tilbake til Assassin's Creed-seriens røtter, med færre rollespillelementer og et økt fokus på sniking.

Videre gjentok «j0nathan» de tidligere ryktene om at det er Basim, kjent fra Assassin's Creed Valhalla, som tar hovedrollen i spillet. Også her blir det overnaturlige elementer, der man får utforske Basims kobling til den norrøne guden Loke.

Fortsatt hevdes det at Assassin's Creed Mirage er satt til Bagdad, i år 860 til 870. Ifølge «j0nathan»s kilder skal det også bli mulig å reise til andre byer, men de som har snakket med Schreier melder at dette er feil.

Hva som er riktig og ikke får vi etter alt å dømme vite neste helg, under den planlagte Ubisoft Forward-presentasjonen. Utvikleren skal vise frem en rekke spill, men akkurat hva som står på agendaen er enda ikke bekreftet.

LES OGSÅ: Ubisoft har kansellert flere spillprosjekter »

Siste fra forsiden