Assassin's Creed

Neste Assassin's Creed blir visstnok et mindre spill med mer fokus på sniking

Skulle opprinnelig være en utvidelse til Assassin's Creed: Valhalla.

Ubisoft

Det neste Assassin's Creed-spillet blir mindre enn vanlig, med mer fokus på sniking enn action. Det hevder Bloomberg i en ny reportasje.

Kilder med kjennskap til situasjonen forteller til nettstedet at spillet – som har kodenavn Rift – opprinnelig skulle bli en utvidelse for Assassin's Creed Valhalla. Sent i fjor bestemte Ubisoft seg imidlertid for å gjøre hele greia om til et frittstående spill, forklares det.

LES OGSÅ: Hundrevis av Ubisoft-ansatte krever at selskapet gjør mer for å bli kvitt dårlig oppførsel på arbeidsplassen »

Basim skal visstnok spille hovedrollen i det nye Assassin's Creed-spillet.
AccessTheAnimus

Ifølge ryktene er det Basim – kjent for sin birolle i Assassin's Creed Valhalla – som får hovedrollen i spillet. Han får boltre seg i en verden som er langt mer lineær enn de store og åpne omgivelsene Assassin's Creed-fans er vant til, og etter det Eurogamer erfarer kan handlingen foregå i Bagdad.

Spillet kommer visstnok senere i år eller en gang til neste år.

Ubisoft ønsket ikke å kommentere ryktene. I et tidligere Eurogamer-intervju bekreftet Valhalla-produsent José Araiza riktignok at Basim vil dukke opp igjen på et eller annet vis, og et eget spill ville helt klart vært et solid comeback for den populære spillfiguren.

Ellers pusler Ubisoft med det neste store steget for serien, kalt Assassin's Creed Infinity. Dette blir et såkalt «live service»-spill, med en verden som utvikler seg over tid og får nytt innhold fra forskjellige tidsperioder.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Assassin's Creed Valhalla »

Siste fra forsiden