Assassin's Creed Codename Red

Det neste store Assassin's Creed-spillet tar turen til Japan

Codename Red skal være et nytt hopp for rollespill i åpne verdener.

Ubisoft Quebec – teamet som leverte Assassin's Creed Odyssey i 2018 – jobber med det neste store Assassin's Creed-spillet etter nylig annonserte Mirage. Spillet bærer foreløpig arbeidstittelen Codename Red, og så å si den eneste detaljen vi vet om så langt er at spillet finner sted i Japan under føydaltiden. Dette fortalte Ubisoft lørdag kveld.

En kort konsepttrailer kan du se over.

Ytterligere detaljer er det lite av, men vi Ubisofts Marc-Alexis Côte beskrev spillet som "neste generasjons rollespill i en åpen verden".

Codename Red blir også et av to spill som lempes inn i den nye fellesplattformen til spillserien: Assassin's Creed Infinity. Det andre er Assassin's Creed Codename Hexe som også ble annonsert lørdag.

LES OGSÅ: Heksebrenning står på agendaen i Assassin's Creed Codename Hexe

Ubisoft har vært knappe med detaljer på hva Assassin's Creed Infinity egentlig innebærer så langt også, men det virker som en felles hub for kommende spill i serien, samt en plattform for en egen flerspillerdel som utvikles.

Vi vet ikke når Assassin's Creed Codename Red slippes, men det blir en gang etter at Assassin's Creed Mirage slippes neste år.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Mirage vender tilbake til seriens røtter – se den første traileren

Siste fra forsiden