Assassin's Creed Codename Hexe

Heksebrenning står på agendaen i Assassin's Creed Codename Hexe

Blir et veldig annerledes snikmorderspill, melder Ubisoft.

Ubisoft

Det fjerde og siste Assassin's Creed-spillet som ble kunngjort under lørdagens Ubisoft Forward-show går under arbeidstittelen Hexe. Utvikleren delte kun et miniskult glimt fra prosjektet, og basert på navnet virker hekser å spille en sentral rolle her.

En megakort teaser-video – som du kan se nedenfor – viser en mørk skog, der folk med fakler og hunder tilsynelatende er på leting etter noe.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.

Rykter om prosjektet har tidligere hevdet at Assassin's Creed Codename Hexe er satt til Europa på 1500-tallet. Kirkens jakt på hekser og andre som angivelig drev med ond magi skal visstnok stå i sentrum for opplevelsen.

Ubisoft delte ingen offisielle detaljer, men hintet om at Codename Hexe visstnok blir et veldig annerledes Assassin's Creed-spill. Så gjenstår det å se hva det faktisk betyr.

Codename Hexe er det andre spillet bekreftet for Assassin's Creed Infinity, en samleplass for nye og kommende Assassin's Creed-spill. Her skal også Codename Red komme inn, det andre store snikmorderspillet Ubisoft avduket lørdag.

Lanseringsplaner for Hexe og Red er ikke avklart, men det blir en gang etter Assassin's Creed Mirage som kommer neste år.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Mirage vender tilbake til seriens røtter – se den første traileren »

Siste fra forsiden