Mario + Rabbids: Sparks of Hope - Rayman

Rayman blir spillbar figur i Mario + Rabbids Sparks of Hope

Introduseres via spillets sesongpass.

Ubisoft Forward er i full sving, og som lovet åpnet utvikleren ballet med en kikk på Mario + Rabbids Sparks of Hope. Ved siden av en lengre kikk på spillets kampsystem avslørte spillsjef Davide Soliani en ny spillbar figur som kommer til serien – nemlig Rayman.

Plattformikonet introduseres som ekstrainnhold via spillets sesongpass. Ubisoft har enda ikke lagt planene for når ting skal ut, men Rayman kommer altså en tid etter Mario + Rabbids Sparks of Hope-lanseringen den 20. oktober i år.

Utvikleren varslet at spillet får tre pakker med ekstrainnhold, og Rayman-utvidelsen blir den tredje og siste av disse.

Wiggler-kamp

Se 7 minutter fra Mario + Rabbids Sparks of Hope.
Ubisoft

Som nevnt delte Ubisoft også en omfattende kikk på hvordan det blir å spille Mario + Rabbids Sparks of Hope. I en syv minutter lang trailer loset utvikleren oss gjennom en sjefskamp mot Wiggler, larven kjent fra Mario-universet.

Stakkars Wiggler har blitt ond, og Mario og kompani blir nødt til å redde dagen. Det foregår med en rekke nyvinninger til seriens kampsystem. Blant annet kan figurene dine løpe fritt rundt på brettet, før de fyrer av en rekke forskjellige angrep.

Traileren til høyre i artikkelen viser blant annet hvordan figurene kombineres med spillets titulære Sparks for å få ekstraegenskaper i kampene. Forskjellige Sparks gir forskjellige egenskaper, som for eksempel muligheten til å bli usynlig eller få ekstra helse.

Mario + Rabbids Sparks of Hope kommer 20. oktober, til Nintendo Switch.

Siste fra forsiden