Mario + Rabbids Sparks of Hope

Ubisoft-sjefen mener Mario + Rabbids Sparks of Hope burde ha ventet på neste Nintendo-konsoll

Kommer etter råd fra Nintendo.

Ubisoft

Mario + Rabbids Sparks of Hope høstet mye god kritikk fra anmeldere da oppfølgerspillet ble lansert i fjor. Det førte imidlertid aldri til de store salgstallene, og ifølge Ubisoft-sjefen kom spillet rett og slett for tidlig.

Les vår anmeldelse av Mario + Rabbids Sparks of Hope »

Mario + Rabbids Sparks of Hope ble ingen kommersiell suksess for Ubisoft.
Ubisoft

I et intervju med Gamesindustry.biz forklarte Yves Guillemot at teamet burde ha ventet til Nintendo lanserte en ny konsoll. I stedet fikk fans to like opplevelser på samme konsoll, noe Nintendo selv har frarådet.

– Vi hadde allerede gitt ut et Mario + Rabbids-spill på Switch, så ved å gi ut enda ett hadde vi to like opplevelser på én maskin. På Nintendo dør spill som dette aldri ut. Det er 25 Mario-spill på Switch, sa Guillemot og fortsatte:

– Nintendo har sagt at det er bedre å bare gi ut ett spill per maskin. Vi var for tidlig ute og burde ha ventet på den neste konsollen. Fordi da kan du spille et flott spill. Og jeg tror det vil vare i ti år, fordi vi kommer til å oppdatere det for den nye maskinen som kommer i fremtiden.

Arbeidet fortsetter med å lage nytt innhold til Mario + Rabbids Sparks of Hope. Et nytt sesongpass kalt The Last Spark Hunter skal komme i løpet av sommeren, etterfulgt av en tredje sesong som blant annet inkluderer Rayman som spillbar figur.

LES OGSÅ: Ny Netflix-serie blander Ubisofts figurer i en helsprø hyllest til nittitallet »

Siste fra forsiden