E3 2021 - Mario + Rabbids Sparks of Hope

Mario + Rabbids Sparks of Hope har lekket på Nintendos nettsider

Oppfølgeren blir antageligvis formelt annonsert lørdag kveld.

Mario + Rabbids Sparks of Hope.
Nintendo

Noen hos Nintendo har tydeligvis veltet kaffekoppen over noen knapper på tastaturet, og publisert noe litt for tidlig. I dag dukket et nytt spill kalt Mario + Rabbids Sparks of Hope opp på Nintendos-nettsider – en god del timer før spillet antageligvis skulle avdukes under Ubisofts E3-presentasjon lørdag kveld.

Du kan se skjermbilder fra spillet i bildekarusellen nederst.

Spillet er etter alt å dømme en oppfølger til Mario + Rabbids Kingdom Battle fra 2017, som også var et prosjekt der Ubisoft fikk låne Mario-figurene til å lage sitt eget spill. I likhet med denne forgjengeren er Mario + Rabbids Sparks of Hope et turbasert strategispill, der man bygger opp et lag og tar tur på å angripe fiendene.

Mario + Rabbids Sparks of Hope.
Nintendo

– Bli med Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi og vennene deres på en galaktisk reise for å nedkjempe en ond entitet og redd dine Spark-kumpaner. Utforsk planeter gjennom galaksen mens du avdekker mystiske hemmeligheter og engasjerende oppdrag, står det i produktbeskrivelsen på nettsiden.

Mario + Rabbids Sparks of Hope skal slippes i 2022 til Nintendo Switch.

God mottagelse av forgjengeren

Mario + Rabbids Kingdom Battle var et temmelig snedig spillsamarbeid mellom Nintendo og Ubisoft. Vår anmelder var svært positiv til hvordan turbasert strategi fungerte i Mario-universet, og klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen:

– Mario + Rabbids Kingdom Battle er en triumfferd, for Mario og Nintendo så vel som for Ubisoft. Dette er et spill som er sprekkferdig av kreativt overskudd, uimotståelig sjarm og skaperglede. Det er vakkert, det er moro, det er utfordrende, det er nyskapende, skrev han i sin anmeldelse.

Les alt vi har skrevet om E3 2021 »

SE OGSÅ: Her er E3-timeplanen for i år »

Siste fra forsiden