E3 2021 - oversikt

Her er E3-timeplanen for i år

Vi har samlet alt av konferanser og presentasjoner du bør få med deg under E3 2021.

E3 2021 blir heldigitalt.
ESA

Etter å ha stått over pandemiåret 2020, er E3 sånn halvveis på føttene igjen. Det blir ingen folkeansamling i Los Angeles, men et digitalt arrangement på på nett i midten av juni.

Som vi likevel har blitt vant med er det vi før har kalt «E3» blitt mer og mer fragmentert med årene, der forskjellige utviklere og satsninger gjør sine egne greier utenfor selve arrangementet. Slik er det også i år, med ulike presentasjoner som strekker seg fra begynnelsen av juni til midten av juli.

Vi har laget en oversikt over alle konferansetidspunktene, slik at det blir lett å få med seg alt som skjer. Nedenfor ser du en komplett oversikt med norske tidspunkt, som kommer til å lenke til videostreamene når vi har fått de lenkene. Du vil også se oversikten på forsiden gjennom hele E3-perioden.

Du kan også lese absolutt alt vi skriver om E3 2021 på vår E3-temaside »

Samtidig er ikke alt klart ennå. For øyeblikket mangler vi definitive tidspunkt på noen av presentasjonene, slik som Bandai Namco og Square Enix. Sony har på sin side ikke bekreftet om de planlegger en State of Play-sending for å vise frem PlayStation 5-spill ennå, men vi tipper at de gir lyd fra seg snart.

Vi kommer også til å fortsette å oppdatere denne artikkelen når flere presentasjoner og tidspunkt legges frem.

Som i andre år kommer Gamer.no til å presse på med spillnyheter i hele E3-perioden. Følg med!

Siste fra forsiden