E3 2021 - Gloomwood

Gloomwood er det neste retroskytespillet fra skaperen av Dusk

Du kan teste spillet nå.

New Blood Interactive er veldig glad i retroinspirerte skytespill, og i forbindelse med E3 viste utgiveren frem enda et gammeldags prosjekt fra utvikleren av Dusk.

Gloomwood.
New Blood Interactive

Den nyeste traileren for Gloomwood – som spillet heter – introduserer spillets grunnleggende mekanikker. Man rømmer fra en fengselscelle midt i basen til en slags kult, og må bruke alt man finner av våpen og andre verktøy for å komme seg ut.

Videoen, som ligger øverst i artikkelen, viser frem både sniking og mer actionfylte elementer. Fiendene i spillet kan ikke se i mørket så det går an å holde seg skjult, men når ting går galt har man både pistoler, hagler og en stilig sverd-gjemt-i-stokken-løsning til hjelp.

Gloomwood.
New Blood Interactive

En av de kuleste tingene fra den nye traileren er kofferten spillere er utstyrt med. For å bytte gjenstander må man sette denne fra seg på gulvet og kikke gjennom hva man har. Deretter trekkes valgte gjenstander ut av kofferten og plasseres på gulvet slik at man kan plukke dem opp og bruke dem.

Denne typen realistisk simulering videreføres også til Gloomwood våpen, som tar lang tid å lade om etter avfyring.

Gloomwood har enda ikke fått noen slippdato, men kommer «snart» dersom vi kan tro spillets Steam-side. Du kan imidlertid teste en alfademo allerede nå, som er tilgjengelig via Steam.

Gamer.no følger E3 2021.
Les alt vi skriver fra messa »

Siste fra forsiden