E3 2021 - Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

De to første Advance Wars-spillene blir som nye igjen til Switch

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp slippes i desember.

Et av spillene Nintendo trakk frem under sin E3-sending tirsdag kveld var en totalrenovering av de to første Advance Wars-spillene, samlet i én pakke. Pakken med de to turbaserte strategispillene heter Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp, og slippes til Nintendo Switch 3. desember.

Den nye pakken virker å ha bygd spillene fra grunn opp, og byttet ut piksegrafikken fra den 20 år gamle håndholdte konsollen med 3D-modeller og mye annet snadder. Du kan se den første traileren over.

Advance Wars kom først ut på Gameboy Advance i 2002 (her i Europa), og ble dermed det første innslaget i serien vi fikk i vesten. Interessant nok hadde NIntendo på det tidspunktet gitt ut seks Japan-eksklusive spill i serien mellom Famicom, Super Famicom og Game Boy.

Oppfølgeren het Advance Wars 2: Black Hole Rising, og kom ut i 2003, og fortsatte historien som ble påbegynt i det første spillet. Ellers var spillmekanikkene mange av de samme.

I bunn og grunn er Wars-serien en slags søsterserie til Fire Emblem, med mange likhetstrekk. Men mens Fire Emblem fokuserer mer på å fortelle en fantasy-fortelling og har sterke rollespillelementer, fokuserer Wars-spillene på en mer lettbeint og tilgjengelig stil.

Les alt vi har skrevet om E3 2021 »

Siste fra forsiden