Ubisoft - Avatar

Avatar-spillet til Ubisoft skal fortsatt ut i løpet av det neste året

Sammen med Skull & Bones & Mario + Rabbids: Sparks of Hope.

Ubisoft

Det var under E3 2021 at Ubisoft avduket Avatar: Frontiers of Pandora. Siden den gang har vi hørt lite om spillet – som er basert på James Camerons filmserie – men ifølge utvikleren er planen fortsatt å gi det ut i løpet av det neste året.

Se den første traileren for Avatar: Frontiers of Pandora.
Ubiosft

I sin nyeste kvartalsrapport gikk Ubisoft så vidt innom lanseringsplanene for regnskapsåret 2022. Avatar: Frontiers of Pandora er enda på listen, og gitt at teamet kan unngå forsinkelser blir det dermed å se innen 31. mars.

Neste film i Avatar-serien skal for øvrig ut 14. desember her i Norge, og 16. desember andre steder i verden. Flere har lurt på om spillet potensielt vil lanseres rundt samme tid, for å skape mest mulig blest.

Pirater, Mario og Rabbids

Ved siden av det kommende Avatar-spillet trakk Ubisoft frem både Skull & Bones og Mario + Rabbids: Sparks of Hope, som begge visstnok kommer før 1. april.

Sistnevnte – en oppfølger til det knallsterke Mario + Rabbids: Kingdom Battle – ble også vist frem for første gang under fjorårets Ubisoft-sommershow. Sjørøverspillet Skull & Bones har det derimot vært masse trøbbel med, inkludert flere utsettelser og store endringer siden spillet først ble avduket i 2017.

LES OGSÅ: Ubisoft jobber angivelig med nytt Prince of Persia og en Immortals Fenyx Rising-oppfølger »

Siste fra forsiden