Ubisoft - spillplaner

Ubisoft jobber angivelig med nytt Prince of Persia og en Immortals Fenyx Rising-oppfølger

Rykter hevder at utvikleren planlegger stor spillpresentasjon.

Illustrasjonsbilde fra Prince of Persia: Sands of Time Remake.
Ubisoft

Ubisoft pusler visstnok med et svært spillshow, med avdukinger og nyheter for 20 forskjellige spill. Ifølge ryktemølla er nye innslag i seriene Immortals Fenyx Rising og Prince of Persia blant de som skal vises frem.

Et nytt Immortals Fenyx Rising er angivelig på vei.
Ubisoft

De ferske ryktene stammer fra Tom Henderson, som tidligere har stått for en rekke spillrelaterte avsløringer. Henderson har vært i snakk med «flere kilder med direkte kjennskap til Ubisofts planer», som forteller at utvikleren har jobbet i lang tid med å stelle i stand det kommende showet.

Både kjente og uannonserte prosjekter

Via nettstedet Xfire lister Henderson opp 19 av spillene som visstnok skal være med. Blant disse er kjente titler som Skull & Bones, Avatar: Frontiers of Pandora, The Division Heartland, XDefiant, Assassin's Creed Infinity og Beyond Good and Evil 2.

LES OGSÅ: Skull & Bones skal ut innen april 2023 »

Listen inkluderer også prosjekter vi ikke har hørt om før, som oppfølgere til både Immortals Fenyx Rising og Prince of Persia. Detaljene om nye Immortals er foreløpig vage, men Prince of Persia-eventyret blir visstnok en Ori and the Blind Forest-inspirert affære i 2,5D.

Ellers meldes det om et nytt spill i Ubisofts bilspillserie, The Crew. Henderson inkluderer også de tidligere ryktene om et nytt Assassin's Creed-sidesprang – med arbeidstittelen Rift – som angivelig blir en mindre, mer snikefokusert opplevelse.

Når spillene potensielt skal vises frem er ikke godt å si. Etter sigende var tanken å holde en stor Ubisoft-presentasjon i forkant av sommerens E3-messe, men gitt pågående koronatrøbbel kan disse planene ha sklidd ut. E3 i Los Angeles er for øvrig avlyst, og hvorvidt det blir noe digitalt arrangement i stedet er enda ikke klart.

LES OGSÅ: Hundrevis av Ubisoft-ansatte krever at selskapet gjør mer for å bli kvitt dårlig oppførsel på arbeidsplassen »

Siste fra forsiden