Assassin's Creed Codename Jade

Codename Jade er et åpen verden-Assassin's Creed for mobil

Skap din egen snikmorder til oldtidens Kina.

Ubisoft

Blant de mange Assassin's Creed-spillene Ubisoft avduket lørdag, var ett med arbeidstittelen Codename Jade. Som spådd på forhånd er dette et mobilspill for iOS og Android.

Assassin's Creed Codename Jade er satt til oldtidens Kina, i år 215 før vår tidsregning. Her får man boltre seg i en stor og åpen verden, i det utvikleren kaller en blanding av rollespill og actioneventyr.

Artikkelen fortsetter under Twitter-videoen.

For første gang i snikmorderserien gir Assassin's Creed Codename Jade deg muligheten til å designe din egen protagonist. Akkurat hvor dypt dette går gjenstår å se, men tilsynelatende blir det muligheter til å tilpasse figurens utseende etter ønske.

I likhet med flere av lørdagens andre Assassin's Creed-avdukinger viste Ubisoft ingen spilling fra Codename Jade. I stedet slapp utvikleren en kort trailer, som du ser over, som viser detaljnivået spillet sikter seg inn mot.

I andre mobilnyheter kunne Ubisoft fortelle at det samarbeider med Netflix om å få ytterligere tre mobilspill ut til fansen. Ett av disse blir enda et Assassin's Creed-spill, mens de to andre er Valiant Hearts 2 og en oppfølger til The Mighty Quest.

LES OGSÅ: Det neste store Assassin's Creed-spillet tar turen til Japan »

Siste fra forsiden