Assassin's Creed Shadows

Assassin's Creed-spillet satt i Japan har fått sitt offisielle navn

Ubisoft

Ubisoft har offisielt gitt navn til det kommende Assassin's Creed-spillet som er satt til Japan. Snikmorderspillet har hittil vært kjent som Codename Red, men nå vet vi at det skal hete Assassin's Creed Shadows.

Tittelen ble bekreftet mandag ettermiddag via X. Ubisoft kunne samtidig fortelle at spillets første skikkelige trailer slippes allerede onsdag 15. mai, klokka 18:00 norsk tid.

Utvikleren teller ned til avdukingen på YouTube, der det tilsynelatende ble lagt ut litt mer informasjon enn planlagt. Tidlige utgaver av videoens beskrivelse hevdet nemlig at spillet vil lanseres 15. november i år, men dette ble raskt redigert bort.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Assassin's Creed Shadows er det første spillet i snikmorderserien som legger handlingen til Japan under føydaltiden. Dette er en periode fans har etterspurt i mange år, og i 2022 ble det avslørt at tiden endelig var inne.

Offisielle detaljer er det foreløpig tynt med, men basert på tidligere lekkasjer vil spillets protagonist hete Naoé. Angivelig skal spillere styre figuren i jakten på sin fars morder. Hvorvidt noe av dette faktisk stemmer får vi tilsynelatende vite på onsdag.

LES OGSÅ: Nytt Prince of Persia utsettes fordi utvikleren vil gi spillere mer tid med Hades II »

Siste fra forsiden