The Rogue Prince of Persia - Hades II

Utsetter nytt Prince of Persia for å gi spillere mer tid med Hades II

Ubisoft

TLDR

  • Evil Empire har utsatt lanseringen av The Rogue Prince of Persia på grunn av konkurranse fra Hades II.
  • Som teamet forteller ble det tatt litt på senga da sjangerkonkurrenten inntok «early access» nøyaktig en uke før det nye Prince of Persia-spillet skulle gjøre det samme.
  • The Rogue Prince of Persia skal fortsatt lanseres i løpet av mai, og nøyaktig dato vil bekreftes denne uka.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Oppdatering 14. mai: The Rogue Prince of Persia slippes nå i «early access» den 27. mai. Det melder Ubisoft på Twitter.

Opprinnelig sak følger.

Utvikler Evil Empire har valgt å utsette den planlagte «early access»-lanseringen av The Rogue Prince of Persia. Beslutningen skal imidlertid ikke handle om at spillet trenger mer tid i ovnen, men heller at spillere er opptatt med noe annet.

Via Steam forklarte teamet at utsettelsen skyldes forrige ukes «early access»-lansering av Hades II. Evil Empire påpeker at det ikke tviler på sitt eget spill, men erkjenner likevel at det er ulurt å ta opp kampen mot et såpass prestisjefylt prosjekt.

– Selv om vi har full tiltro til The Rogue Prince of Persia, er det ikke hver dag at et spill i samme sjanger som deg, som er et av de mest etterlengtede spillene for 2024, slippes i «early access» uka før du planlegger å gjøre det samme.

LES OGSÅ: Hades II er mer Hades og det er en veldig god ting »

– Vi er ikke så arrogante at vi ignorerer konsekvensen av det, og vi tror virkelig at denne korte utsettelsen er den beste løsningen for oss og vårt «early access»-eventyr.

The Rogue Prince of Persia vil dermed ikke slippes tirsdag 14. mai, men skal fortsatt ut en gang denne måneden. En ny dato vil kunngjøres i løpet av mandagen, og vi oppdaterer saken når vi vet mer.

LES OGSÅ: The Rogue Prince of Persia er et roguelite-eventyr fra Dead Cells-utviklere »

Siste fra forsiden