The Rogue Prince of Persia

Nytt Prince of Persia offisielt avduket

Kommer til «early access» om en måned.

TLDR

  • Et nytt Prince of Persia-spill kalt The Rogue Prince of Persia, utviklet av Evil Empire, er planlagt for «early access» på Steam den 14. mai.
  • Spillet vil være et sideskrollende plattformspill med roguelite-elementer, hvor målet er å løpe gjennom tilfeldig genererte nivåer og bekjempe fiender for å tilegne seg nytt utstyr og egenskaper.
  • Under «early access»-perioden ønsker utviklerteamet å jobbe med fans for å skape den beste mulige spillopplevelsen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Ryktene stemte. Et nytt Prince of Persia-spill er på vei. Som antydet forrige uke heter det The Rogue Prince of Persia, og «early access»-lansering er planlagt den 14. mai.

Den offisielle avdukingen av The Rogue Prince of Persia kom under spillshowet The Triple-I Initiative onsdag. Spillet ble presentert med en trailer for opplevelsen, som du kan se øverst i artikkelen.

Det er Dead Cells-teamet Evil Empire som står for utviklingen, og for de som kjenner til studioets tidligere arbeid er det mye å dra kjensel på her. The Rogue Prince of Persia er et sideskrollende plattformspill i to dimensjoner, med såkalte roguelite-elementer med i miksen.

The Rogue Prince of Persia.
Ubisoft

Målet er å løpe så langt man kan gjennom tilfeldig genererte nivåer, bekjempe fiender og tilegne seg nytt utstyr og nye egenskaper. Dør man er det tilbake til start, riktignok med muligheter for å beholde noen av oppgraderingene man plukket opp på veien.

Hva planene er for «early access»-perioden og når vi kan forvente fullversjonen er foreløpig uklart. Evil Empire forteller at teamet i første omgang ønsker å jobbe med fansen for å komme frem til den beste spillopplevelsen som overhodet mulig.

– Vi mener at vi har skapt et fantastisk grunnlag for et Prince of Persia-spill, og vi har selvfølgelig planer om å bygge videre på det, men vi vet at det å involvere spillere kan være med å gjøre et spill så mye bedre. Spesielt for et roguelite med historieelementer, forteller utvikleren på Steam.

På spillets Steam-side kan du også se mer spilling fra The Rogue Prince of Persia.

LES OGSÅ: Star Wars Outlaws har fått slippdato »

Siste fra forsiden