Star Wars Outlaws - dato

Star Wars Outlaws har fått slippdato

Ubisoft slapp også ny trailer for actioneventyret.

TLDR

  • Ubisoft har annonsert utgivelsesdatoen for Star Wars Outlaws, som vil bli lansert på PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 30. august.
  • En ny trailer for spillet gir en titt på historien, som finner sted mellom Star Wars-filmene The Empire Strikes Back og Return of the Jedi.
  • Spillopplevelsen vil innebære utforsking av en åpen galakse, sniking og skyting, samt romkamper.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Ubisoft har satt offisiell slippdato for Star Wars Outlaws. Smuglereventyret ankommer PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S den 30. august.

Samtidig med datokunngjøringen rullet Ubisoft også ut en ny trailer for spillet. Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – gir nok en kikk på historien som venter i Star Wars Outlaws.

Se 10 minutter med spilling fra Star Wars Outlaws »

Her får vi møte protagonist Kay Vess, som faller i unåde hos en smuglerbaron. For å komme seg ut av knipa trenger hun bare gjøre et siste brekk, med diverse medhjelpere på laget.

Star Wars Outlaws.
Ubisoft

Traileren viser glimt av flere figurer, både venner og fiender, som spillere vil støte på underveis. En av disse, usikkert i hvilken kategori, er Jabba the Hutt. Star Wars Outlaws-historien er satt mellom filmene The Empire Strikes Back og Return of the Jedi, så her venter selvfølgelig også et møte med en nedfrosset Han Solo i karbonitt.

Hva selve spillopplevelsen angår venter utforsking av en åpen galakse med haugevis av planeter. Det blir sniking og skyting, navigering av verdener til fots og på «speeder», samt farting og kamper ute i verdensrommet.

LES OGSÅ: Ubisoft har begynt arbeidet med The Division 3 »

Siste fra forsiden