The Division 3

Ubisoft i gang med The Division 3

Melder samtidig at Star Wars Outlaws-sjefen tar over skytespillserien.

Illustrasjonsbilde fra The Division 2.
Ubisoft

Ubisoft har de siste årene lagt mye arbeid i å utvide The Division-serien. Ved siden av de to hovedspillene lager utvikleren sidespranget The Division Heartland og mobilspillet The Division Resurgence, og nå er også et tredje hovedspill på vei.

Kunngjøringen av The Division 3 kom stille og forsiktig torsdag kveld, via Ubisofts nettsider. Der avslørte selskapet først og fremst at Julian Gerighty – som også leder utviklingen av Star Wars Outlaws – tar over stafettpinnen som sjef for The Division.

Blant arbeidsoppgavene han tar på seg blir å sette sammen et team som skal lage det neste The Division-spillet. Nok en gang er det Massive Entertainment som skal stå for utviklingsjobben.

Etter turer innom New York og Washington D.C. er det foreløpig ikke sikkert hvor serien går videre. Gerighty mener imidlertid at det enda er mange The Division-historier å fortelle, og at serien har mye liv igjen i seg.

– Vi har kanskje over 40 millioner spillere, men The Division er fortsatt en ung serie. Det er så mange utrolige historier å fortelle, steder å utforske og folk å beskytte.

Ubisoft melder videre at Gerighty blir værende som sjef for Star Wars Outlaws til det er lansert. Det blir en gang i 2024, og trolig må vi vente til da på å få mer håndfaste detaljer om The Division 3.

LES OGSÅ: Konsolltrøbbel for Ubisoft-skytespillet XDefiant »

Siste fra forsiden