The Division Resurgence

The Division vender tilbake til New York i Resurgence

Skytespillserien inntar mobilverdenen neste år.

Det var for over et år siden at Ubisoft kunngjorde et mobilspill basert på skytespillserien The Division. Nå har utvikleren omsider sluppet flere detaljer for gratisspillet, som går under navnet The Division Resurgence.

Tilbake til det store eplet.
Ubisoft

Spillet tar fans med tilbake til vinterkledde gater i New York, der en ny fraksjon kalt The Freemen skaper trøbbel. Historien er tilsynelatende satt samtidig som både The Division og The Division 2, og lover nye perspektiver på kjente øyeblikk.

Som vanlig er det opp til Division-agentene å rydde opp, og ifølge Ubisoft skal dette foregå omtrent på samme måte som spillere er vant til. Resurgence skilter med de samme tredjepersons skytespillmekanikkene fra tidligere spill i serien, med styring tilpasset for mobil.

Ulike klasser for ulike spillestiler.
Ubisoft

Teamet forteller videre at lengden på spilløkter er tilpasset for «gaming på farten». Tilsynelatende er det snakk om kortere oppdragssekvenser, men akkurat hvordan det hele vil fungere gjenstår å se.

The Division Resurgence kommer til både iOS og Android, med planlagt lansering en gang til neste år. Før den tid skal Ubisoft avholde flere runder med testing, og interesserte spillere kan registrere seg via spillets nettsider.

Ubisoft har flere The Division-spill på vei.
Heartland blir et gratis sidesprang til serien »

Siste fra forsiden