The Division - gratis

Ubisoft gir bort The Division på PC

Skytespillet er gratis frem til 8. september.

Ubisoft

Det opprinnelige The Division-spillet er helst gratis på PC de neste dagene. Ubisoft gir bort spillet til alle som er interesserte, og man har frem til klokken 10:00 på tirsdag 8. september på å slå til.

The Division er gratis de neste dagene.
Ubisoft

Vil du ha et eksemplar er det bare å svinge bortom Ubisofts nettsider. Her må du logge deg inn med en Ubisoft-konto og så kan du laste ned og spille via Uplay-biblioteket ditt.

Fascinerende spillverden

Tom Clancy's The Division ble først lansert i 2016. Skytespillet tar deg med til New York i kjølvannet av en global pandemi, et konsept som treffer ganske nært i disse dager.

The Division hadde sine problemer ved lansering, med alt fra ødeleggende feil til mangel på innhold. Som vår anmelder spådde fikk Ubisoft riktignok snekret sammen en skikkelig solid opplevelse etter hvert.

– Det er lenge siden jeg har spilt et spill like intensivt over en så kort periode som The Division. Fra første oppdrag av har jeg kost meg, og 40 timer senere er ikke inntrykket endret. Skytingen i spillet er deilig og tung, og variasjonen i arsenalet man kan få er stor. De ulike egenskapene man kan lære seg krydrer opplevelsen ytterligere, mente Gøran Solbakken i sin The Division-anmeldelse.

The Division er blant spillene man kan få med Xbox Live Gold denne måneden.
I vår oversikt kan du se hva PlayStation Plus-abonnenter også får med seg »

Siste fra forsiden