Ny The Division-utvidelse byr på en beinhard kamp for overlevelse

I tillegg lanserer Ubisoft en stor gratisoppdatering for skytespillet.

Klokken 9:30 på tirsdag, norsk tid, skrur Ubisoft av The Divisions servere for å implementere skytespillets nyeste utvidelse og oppdatering. Arbeidet er ventet å ta tre timer, hvorpå PC- og Xbox One-spillere får muligheten til å bryne seg på en rekke nye utfordringer.

Overlevelsesmodus

I overlevelsesmodusen må spillere takle mange nye utfordringer.
Ubisoft

The Divisions andre ekspansjon, kalt Survival, introduserer en overlevelsesmodus der man må kjempe for å overleve ekstra vanskelige forhold. I modusen blir opptil 24 spillere plassert i et New York som er adskilt fra resten av spillverdenen, hvor målet er å komme seg til midten av kartet.

Alle begynner uten våpen, og må takle nye funksjoner som sult, kulde og permanent død. I tillegg lurer en helt ny «Hunter»-fraksjon, og selvfølgelig andre agenter, som når som helst kan dukke opp og gjøre livet surt. Modusen kan vare i opptil to timer, og spillere som dør underveis blir sent tilbake til det vanlige spillet, der de får tilbake alt utstyret sitt.

Survival blir gratis for alle som eier The Divisions sesongpass, men kan også kjøpes separat. Utvidelsen blir tilgjengelig på PC og Xbox One den 22. november, og kommer deretter til PlayStation 4 den 20. desember.

Nye utfordringer

The Divisions nyeste oppdatering lar spillere kjempe mot enda tøffere motstand.
Ubisoft

Samtidig med ekspansjonen lanserer Ubisoft og utvikler Massive også en ny oppdatering til spillet. «Patch 1.5» introduserer nye prøvelser for erfarne The Division-spillere, balanserer våpen og egenskaper og retter samtidig opp en haug med både små og store feil.

Oppdateringen bygger videre på nivåsystemet som ble introdusert for en snau måned siden, og gir spillere muligheten til å skru opp vanskelighetsgraden enda et hakk. I «World Tier 5» møter man fiender som er nivå 34, som selvfølgelig gir deg enda bedre belønninger når du tar livet av dem.

I tillegg vil spillere finne flere endringer, som du kan lese mer om på The Divisions nettsider. Patch 1.5 kommer først til PC og Xbox One, før den deretter slippes på PlayStation 4 litt senere. Ubisoft har foreløpig ikke bekreftet når den ankommer Sony-konsollen.

The Division blir kanskje film.
Ifølge rykter skal Jake Gyllenhaal produsere og spille hovedrollen »

Siste fra forsiden