The Division blir film – dette er regissøren

Ubisoft

Filmer basert på spill blir sjeldent de helt store mesterverkene, men ikke desto mindre fortsetter de å komme. Allerede i 2016 kom nyheten om at The Division skulle få en filmadapsjon, og nå ser det ut til at dette prosjektet har kommet nærmere en realitet.

Variety kan nemlig avsløre at The Division-filmen nå har fått en regissør med på laget, og det blir ingen ringere enn David Leitch.

Det er riktignok ikke et spesielt kjent navn, men Leitch er mannen som står bak Deadpool 2, oppfølgeren til den svært suksessfulle superheltfilmen Deadpool fra 2016. I tillegg er Leitch medregissøren av actionfilmen John Wick med Keanu Reeves.

David Leitch.
Wikipedia

Jake Gyllenhaal i hovedrollen

Det er allerede kjent at filmversjonen av The Division skal by på Jake Gyllenhaal, kjent fra filmer som Zodiac og Donnie Darko, i hovedrollen. Gyllenhaal skal ha vært med på prosjektet helt siden idéen ble unnfanget, og ifølge Variety har skuespilleren vært en pådriver for at filmen skal matche tonen til spillet.

Som i spillet foregår historien i filmen i en nær fremtid, hvor et pandemisk virus er blitt spredd via pengesedler på salgdagen Black Friday og har utryddet New York City og drept millioner av mennesker. Samfunnet er i kaos, og det er opp til en gruppe gjenlevende å etterforske kilden til virus og ordne opp.

The Division ble en stor salgssuksess for Ubisoft da det kom ut, men anmeldere har vært litt delt i sitt syn. Vår anmelder var på den positive siden av skalaen, men hadde noen innvendinger å komme med også.

Blant annet savnet han mer innhold, men siden anmeldelsen ble skrevet har Ubisoft sluppet til dels mye ekstra innhold. Populariteten har også økt jevnt og trutt, og i mars ble det meldt at spillet hadde nådd 20 millioner spillere.

The Division 2 er nå på vei: Det skal vises på E3-messen »

Siste fra forsiden