The Divisions neste ekspansjon introduserer en mer målrettet Dark Zone-opplevelse

Last Stand byr på kamper for to lag på åtte spillere.

Ubisoft

Ubisoft avslørte denne uken nye detaljer rundt den neste ekspansjonen for The Division, kalt Last Stand, som inkluderes i spillets sesongpass eller kan kjøpes separat.

Den tredje og trolig siste store utvidelsen for rolleskytespillet introduserer en ny dimensjon til The Divisions flerspillerdel, som skal by på en mer målrettet opplevelse.

Lagbasert poengkamp

Last Stand introduserer en mer målrettet Dark Zone-opplevelse.
Ubisoft

I Last Stand kan alle som har nådd nivå 30 delta i en ny flerspillermodus, der to lag på åtte konkurrerer mot hverandre i en lukket del av spiller-mot-spiller-området Dark Zone. Hvert lag deles inn i to grupper på fire, slik at du kan melde deg på og spille sammen med opptil tre andre venner av gangen.

Lagene kjemper om kontroll over tre terminaler, som gradvis tjener opp poeng for det kontrollerende laget. Når ett lag har samlet inn nok poeng stikker de av med seieren.

For å gjøre oppgaven litt mer utfordrende er arenaen også befolket med The Divisions datastyrte fiender. Disse vandrer rundt i gatene og lager trøbbel, men gir også viktige gjenstander og ressurser til spillere som tar dem av dage.

Innsatsen i den nye modusen belønnes med en spesiell type erfaringspoeng, og hver gang man går opp et nivå mottar man en pakke med gjenstander til bruk i spillet. Enkelte gjenstander vil være eksklusive for denne flerspillermodusen, og kan ikke anskaffes på noen annen måte.

The Divisions tredje utvidelse kommer senere i år.

Dersom flerspillerkamper ikke er av interesse forteller Ubisoft at utvidelsen også vil introdusere et nytt gruppeområde – en såkalt «Incursion» – for erfarne spillere. Ingen detaljer er foreløpig annonsert, men utvikleren lover å avsløre mer etter hvert.

The Division: Last Stand har ikke fått en lanseringsdato, men kommer samtidig til PC, PlayStation 4 og Xbox One i løpet av 2017.

The Division var blant de mesttjenende spillene på Steam i fjor.
Valve slapp nylig en liste over spillene som gjorde det best i 2016 »

Siste fra forsiden