The Divisions nyeste gratisoppdatering byr på enda flere utfordringer

Skytespillets Survival-utvidelse er også gratis å spille til helgen.

Ubisoft har lansert nok en gratisoppdatering for Tom Clancy's The Division, som introduserer flere aktiviteter til skytespillets postapokalyptiske verden. «Update 1.7» er tilgjengelig for nedlasting på PC, PlayStation 4 og Xbox One fra og med 15. august, skriver utvikleren i en pressemelding.

Ubisoft er enda ikke ferdig med The Division.
Ubisoft

Oppdateringen inkluderer først og fremst en fersk ladning med utfordringer, i form av den nye «Global Events»-funksjonen. Her må spillere fullføre oppdrag innenfor en gitt tidsbegrensning, hvilket belønnes med våpen og ustyr man ikke finner andre steder i spillet. Det blir også mulig å tilpasse enkelte oppdrag, slik at vanskelighetsgraden øker, men belønningene blir fetere.

I tillegg lover utvikleren en bunke med nytt utstyr, og diverse kosmetiske gjenstander. Sistnevnte får man i nye «Loot»-kister – som man må finne nøkler i spillet for å låse opp – eller ved å utføre spesielle oppgaver. Det blir også mulig å tilpasse utseendet til figuren din, slik at du endelig kan skifte frisyre eller kvitte deg med de teite solbrillene.

Alt dette er riktignok bare et lite utvalg av hva Update 1.7 har å by på, og på spillets nettsider finner du en fullstendig liste over endringer.

Prøv «Survival»-utvidelsen gratis

Lær mer om «Survival» i denne videoen. (Video: Ubisoft)

Ved siden av oppdateringen kunngjorde Ubisoft en gratis smakebit på The Divisions andre utvidelse. Fra 18. til 20. august får spillere på samtlige plattformer fri tilgang på «Survival»-modusen, som ble introdusert i ekspansjonen med samme navn.

I modusen plasseres opptil 24 Division-agenter i et New York som er adskilt fra resten av spillverdenen, der de må kjempe en knallhard kamp for overlevelse. Alle begynner uten våpen, og må takle funksjoner som sult, kulde, permanent død, samt kamper mot datastyrte fiender og andre agenter.

Spillere som vil ha mer Survival når gratishelgen er ferdig kan kjøpe den separat eller få den som del av The Divisions sesongpass. I løpet av helgen vil både spillet, sesongpasset og hver av utvidelsene være på tilbud, forteller Ubisoft i en pressemelding.

The Division var blant de mest innbringende Steam-spillene i 2016.
Se hvilke andre titler som gjorde toppet listen »

Siste fra forsiden