I helgen er det gratis å spille The Division

Utforsk så mye du rekker av Ubisofts falleferdige New York.

Ubisoft

Ubisofts rollespillskyter Tom Clancy's The Division er gratis å spille denne helgen, skriver utvikleren på sine nettsider. Gratisperioden ble sparket i gang på torsdag, så allerede nå kan du laste ned spillet fra enten Uplay, PlayStation-butikken eller Xbox-butikken.

Se når The Division er gratis i din del av verden.
Ubisoft

De som deltar får prøve alt The Division har å by på, med både enspillerkampanjen og flerspillerområdet «Dark Zone». Samtlig innhold kan oppleves alene eller sammen med venner, enten de eier The Division fra før eller de også er med på gratishelgen.

PC-spillere får spille frem til klokken 21:00 søndag 7. mai, mens PlayStation 4- og Xbox One-spillere kan holde på til klokken 08:00 morgenen etter – altså 8. mai. Velger du å spiller på konsoll trenger du imidlertid PlayStation Plus-abonnement eller Xbox Live Gold-medlemsskap for å være med på moroa.

Om spillet gjør et godt nok inntrykk, kan man plukke opp fullversjonen og fortsette akkurat der man slapp. Både standardutgaven og Gold-utgaven av The Division er på tilbud på samtlige plattformer frem til 15. mai.

Kamp for tilværelsen

I The Division plasseres spillere i et falleferdig New York, der man får oppleve ettervirkningene av et biokjemisk terrorangrep. I rollen som en utsendt agent fra den titulære militærgrenen The Division må spillere løse oppgaver, overleve farer og samarbeide med andre i håp om å redde byen.

The Division byr på skuddvekslinger i et terrorrammet New York.
Gøran Solbakken/Gamer.no

Ifølge vår anmelder hadde The Division noen åpenbare svakheter, men likevel mente han Ubisoft hadde skapt et godt grunnlag for spillets fremtid:

– Det er lenge siden jeg har spilt et spill like intensivt over en så kort periode som The Division. Fra første oppdrag av har jeg kost meg, og 40 timer senere er ikke inntrykket endret. Skytingen i spillet er deilig og tung, og variasjonen i arsenalet man kan få er stor. De ulike egenskapene man kan lære seg krydrer opplevelsen ytterligere, skrev Gøran Solbakken.

Siden den gang har spillet vært gjennom en haug med oppdateringer og utvidelser, og skilter nå med en forbedret enspillerdel, en overlevelsesmodus og en mer målrettet Dark Zone-opplevelse.

The Division var blant de mest innbringende Steam-spillene i 2016.
Se hvilke andre titler som toppet listen »

Siste fra forsiden