The Division introduserer nye måter å spille på til høsten

Gratisoppdateringen «Resistance» byr på to moduser og nye områder å utforske.

Ubisoft har trukket sløret av en ny gratisoppdatering for The Division, ved navn «Resistance», som er ventet en gang i høst. Oppdateringen introduserer en haug med nyvinninger, og blir ifølge Ubisoft den hittil største tilleggspakken lansert for det nettbaserte skytespillet.

Nytt område med mer å gjøre

The Divisions neste store oppdatering introduserer mye nytt.
Ubisoft

I Resistance får spillere tilgang på et helt nytt område i The Division, kalt West Side Pier. Her kan man utforske og prøve seg på oppdrag, men området legger i hovedsak til rette for spillets to nye moduser.

Oppdateringens titulære modus er en spiller-mot-miljø-affære, der alt fra én til fire agenter må bekjempe uendelige bølger med fiender. Vanskelighetsgraden stiger etter hvert, og man belønnes basert på hvor lenge man holder seg i live.

«Skirmish»-modusen er for de som heller vil teste sine evner i en mer klassisk spiller-mot-spiller-situasjon. Her møtes to lag på fire agenter i kamper som er hakket mer intense enn hva The Division byr på til vanlig. Poeng opptjenes ved å eliminere motstandere, og laget som har flest poeng når tiden renner ut går av med seieren.

Ved siden av alt det nye bringer oppdateringen også justeringer til The Divisions eksisterende innhold. Blant annet lover Ubisoft forbedringer til spiller-mot-spiller-delen «Dark Zone», og en overhaling av spillets utstyr.

For å lære mer om den kommende oppdateringen kan du besøke The Divisions Twitch-kanal.

The Division var blant de mest innbringende Steam-spillene i 2016.
Se hvilke andre titler som toppet listen »

Siste fra forsiden