The Division 2 er på vei

Spillet skal vises frem på årets E3-messe.

The Division 2 skal være på vei. Dette bildet er hentet fra det første spillet.
Ubisoft

Tom Clancy's The Division har blitt en solid suksess for Ubisoft, og da er det nok ikke direkte sjokkerende at en oppfølger nå er på god vei. Ubisoft bekreftet nemlig denne uken at The Division 2 er under utvikling.

Illustrasjonsbildet er hentet fra The Division.
Ubisoft

Bekreftelsen kom i form av en pressemelding på utgiverens nettsider. Der forteller Ubisoft at det er Massive Entertainment som skal stå for utviklingen, det samme svenske studioet som sto bak forgjengeren.

The Division 2 skal basere seg på den samme Snowdrop-motoren som det første spillet, men Ubisoft forklarer at denne er blitt oppdatert for å la Massive realisere sine høyere ambisjoner. Utgiveren skriver også at historien vil fortsette der The Division slapp.

Skal vises på E3-messen

Massive Entertainment skal også ta med seg all den erfaringen teamet har høstet fra arbeidet med den eksisterende tittelen inn i det nye spillet. The Division har som kjent fått ganske mange oppdateringer siden lanseringen, og tilsynelatende skal altså The Division 2 ha mindre behov for «korreksjoner».

Utover dette er det ennå lite som er kjent om The Division 2, men det er ikke så fryktelig lenge til vi får se spillet i aksjon. Ubisoft skriver nemlig i pressemeldingen at spillet skal vises frem på årets E3-messe, som avholdes fra 12. juni.

Ubisoft understreker imidlertid at de ikke på noe måte skal nedprioritere The Division, og sier de har planlagt to nye, store oppdateringer med mer innhold, samt en Xbox One X-oppdatering som blant annet vil la deg spille i 4K-oppløsning.

The Division nådde nylig 20 millioner spillere: Det feirer Ubisoft med nye begivenheter gjennom hele måneden »

Siste fra forsiden