Ubisoft: – The Division 2 får masse innhold allerede ved lansering

Og nå er lanseringsvinduet for spillet også avslørt.

Ubisoft

I mars bekreftet Ubisoft at oppfølgeren til Tom Clancy's The Division er underveis, men utgiveren var sparsom med detaljene. I forbindelse med sin seneste kvartalsrapport avslørte Ubisoft omsider litt mer informasjon om The Division 2, melder blant andre WccfTech.

Først og fremst har spillet nå fått et lanseringsvindu. The Division 2 blir ifølge Ubisoft én av tre store spilltitler som skal lanseres innen utgangen av neste finansår, som betyr at spillet kommer innen mars 2019. Det kan altså også komme allerede i år.

Når det gjelder selve spillet kunne representanter for Ubisoft bekrefte at The Division 2 skal rette opp i feilen de gjorde med det første spillet, og tilby spillerne masse innhold allerede ved lansering.

The Division 2 er på vei. Bildet er hentet fra første spillet.
Ubisoft

Samme studio

Studioet skal også stå parate til å slippe mye nytt innhold i raskt tempo etter at spillet er lansert. Mangelen på innhold var det store ankepunktet mange hadde mot det første spillet, og Ubisoft ser altså nå ut til å satse hardt på å imøtekomme disse klagene.

Av andre opplysninger om The Division 2 har Ubisoft allerede bekreftet at det er Massive Entertainment som skal stå for utviklingen, det samme svenske studioet som sto bak forgjengeren. Spillet skal basere seg på den samme Snowdrop-motoren som det første spillet, men Ubisoft forklarer at denne er blitt oppdatert for å la Massive realisere sine høyere ambisjoner. Historien vil fortsette der The Division slapp.

Spillet skal ikke uventet vises frem på årets E3-messe, som avholdes fra 12. juni, og da vil vi trolig få god innsikt i hva som venter oss. Ubisoft har for øvrig sagt at de ikke på noe måte skal nedprioritere The Division, og planlegger to nye, store oppdateringer med mer innhold, samt en Xbox One X-oppdatering som blant annet vil la deg spille i 4K-oppløsning.

The Division skal nå bli film: Dette er regissøren »

Siste fra forsiden