The Divisions hittil største oppdatering lanseres denne uken

Introduserer nytt område, flere moduser og mye mer.

Den neste store utvidelsen for Tom Clancy's The Division lanseres 5. desember på PC, Xbox One og PlayStation 4. Det kunngjorde Ubisoft i en pressemelding på mandag.

Pakken – kalt Resistance – introduserer flere omfattende endringer til det nettbaserte skytespillet og blir tilgjengelig som en gratis nedlasting for alle som eier The Division.

Nye jaktmarker og flere utfordringer

Resistance-oppdateringen introduserer nye utfordringer.
Ubisoft

Med Resistance-oppdateringen kan spillere ta turen til det nye området West Side Pier. I likhet med andre områder kan man utforske fritt og prøve seg på ulike oppdrag, men West Side Pier legger i hovedsak til rette for The Divisions to nye moduser.

Først ut er oppdateringes titulære modus, hvor opptil fire venner kan prøve seg mot uendelige bølger med varierte fiender. Vanskelighetsgraden stiger etter hvert, og man belønnes basert på hvor lenge man holder seg i live.

Den andre modusen, Skirmish, byr på spiller-mot-spiller-kamper for to lag på fire spillere. Modusen er inspirert av mer klassiske flerspillerskytere, og målet er enkelt å greit å ta livet av motstanderagentene så mange ganger som mulig.

I tillegg kan spillere vente seg en omfattende overhaling av The Divisions spiller-mot-spiller-område – The Dark Zone – endringer til annet eksisterende innhold og selvfølgelig nye våpen og nytt utstyr. Besøk spillets nettsider for en fullstendig liste over alt som er nytt.

Prøv gratis

Til helgen slipper alle inn i The Division.
Ubisoft

Ved siden av oppdateringen annonserte Ubisoft en gratis «ekstrainnholdsuke» for alle som eier The Division. Fra 5. til 10. desember får spillere på samtlige plattformer fri tilgang på de tre utvidelsene Underground, Survival og Last Stand. Disse byr på både flere oppdrag, tøffe gruppeområder og en mer intens spiller-mot-spiller-modus.

Dersom du ikke har gått til innkjøp av The Division får du sjansen til å prøve det helt gratis til helgen. Mellom 7. og 10. desember kan alle som vil laste ned spillet og utforske absolutt alt det har å by på, inkludert alle ekstrautvidelsene.

I løpet av helgen kan man plukke opp spillet på tilbud, og all fremdrift overføres for de som kjøper fullversjonen.

The Division var blant de mest innbringende Steam-spillene i 2016.
Se hvilke andre titler som toppet listen »

Les også
Anmeldelse: The Division

Siste fra forsiden