PlayStation Plus - Xbox Live Gold

Dette er spillene du får med PlayStation Plus og Xbox Live Gold i september

Xbox-spillere får blant annet redde New York i The Division.

Ubisoft

Nok en måned står for døren, og dermed lader PlayStation og Xbox opp til å dele ut nye spill via sine abonnementstjenester. PlayStation Plus-abonnenter kan raske med seg to PlayStation 4-spill i september, mens for Xbox Live Gold-medlemmer får fire spill til Xbox One og Xbox 360.

Playstation Plus

Playerunknown's Battlegrounds (PlayStation 4)

Playerunknowns Battlegrounds.
Bluehole

Spillet vi alle kjenner best som PUBG var med å sparke i gang battle royale-bølgen tilbake i 2017. Den adrenalinfylte jakten på å stå igjen som kongen på haugen etter kamp mot 100 spillere satte kloa i mang en spiller, inkludert undertegnede.

– Når alt skal sies er Playerunknown's Battlegrounds et solid stykke spillunderholdning, som byr på adrenalinfylt action på øverste plan. [...] Den lange veien til toppen gjør øyeblikket når du endelig vinner så utrolig mye søtere, og trangen etter å vinne mer slipper aldri helt taket, konkluderte vi i vår anmeldelse.

Street Fighter 5 (PlayStation 4)

Street Fighter 5.
Capcom

Kamp blir det også i Street Fighter 5, men her er det færre kuler og flere never som flyr. Det fire år gamle slåssespillet har enda en stor følgerskare, som ifølge vår anmelder kan skyldes dets flotte kampsystem.

– Street Fighter V har et fantastisk bra kampsystem. Noen få store, og mange små forandringer fra forgjengeren gjør at dette uten tvil er det slåssespillet jeg koser meg mest med når jeg faktisk slåss, skrev Gøran Solbakken i 2016.

Begge spillene blir tilgjengelige for abonnenter via PlayStation-butikken mellom 1. september og 5. oktober »

31. august er for øvrig siste sjanse til å laste ned spillene for august – Fall Guys og Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Xbox Live Gold

Tom Clancy's The Division (Xbox One)

Les også
Anmeldelse:
Tom Clancy's The Division.
Ubisoft

Xbox byr også på skuddvekslinger, i Tom Clancy's The Division. Dette rolleskytespillet fra 2016 ber spillere om å ta tilbake New York etter at et dødelig sykdomsutbrudd forandrer hverdagen for alltid.

Spillet hadde sine problemer ved lansering, men som vår anmelder spådde fikk Ubisoft etter hvert snekret sammen en skikkelig solid opplevelse.

– Det er lenge siden jeg har spilt et spill like intensivt over en så kort periode som The Division. Fra første oppdrag av har jeg kost meg, og 40 timer senere er ikke inntrykket endret. Skytingen i spillet er deilig og tung, og variasjonen i arsenalet man kan få er stor. De ulike egenskapene man kan lære seg krydrer opplevelsen ytterligere, mente Solbakken i sin The Division-anmeldelse.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 30. september. Finn spillet i Xbox-butikken »

The Book of Unwritten Tales 2 (Xbox One)

The Book of Unwritten Tales 2.
Nordic Games

Neste spill for Xbox Live Gold-medlemmer er eventyret The Book of Unwritten Tales 2. Spillet fortsetter historien og den lettbeinte tonen fra sin forgjenger, og tar spillere med på pek-og-klikk-tur gjennom den mystiske verdenen Avantasia.

Spillet ble opprinnelig lansert i 2015, og kan skryte av meget positive brukeranmeldelser.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. september til 15. oktober. Finn spillet i Xbox-butikken »

De Blob 2 (Xbox One og Xbox 360)

De Blob 2.
THQ

De Blob 2 er neste spill og nok en oppfølger fra Xbox i september. I det sjarmerende spillet fra 2011 må du bringe farge og glede tilbake til den invaderte byen Prisma City – et foretak vår anmelder satte pris på.

– I vår kamp for å bringe fargene tilbake til Prisma City, møter vi et stadig økende utvalg av fiender og gåter som må bekjempes og løses ved å kombinere malingboblens potensial til det fulle. Spillmekanikken er i utgangspunktet svært enkel, men oppgavene vi møter utnytter de forskjellige egenskapene godt, var dommen fra Kristoffer Thomas Lindtveit for snart ti år siden.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 1. til 15. september. Finn spillet i Xbox-butikken »

Armed and Dangerous (Xbox One og Xbox 360)

Armed and Dangerous.
LucasArts

Armed and Dangerous ble gitt ut av LucasArts i 2004, og er dermed det eldste spillet på menyen i september. Spillet tilhører sjangeren skytespill, men her er også elementer av eventyr og humor.

Den opprinnelige Xbox-lanseringen fikk en god mottakelse her på bruket, og anmelder Øystein Furevik skrøt spesielt av spillets parodier.

– Armed and Dangerous er et av de morsomste og mest underholdende spillene i nyere tid. Det skal godt gjøres å få det til bedre. Star Wars-parodien er du bare nødt til å oppleve. Om du ikke har noe imot humor som til tider er litt på kanten, skylder du i alle fall deg selv å prøve Armed and Dangerous, konkluderte vi den gang.

Tilgjengelig kostnadsfritt for Xbox Live Gold-medlemmer fra 16. til 30. september. Finn spillet i Xbox-butikken »

LES OGSÅ: Xbox Series X kommer i november »

Siste fra forsiden