Xbox Series X - dato

Xbox Series X kommer i november

Microsoft holder på konsollens lanseringsplaner, til tross for Halo-utsettelse.

Microsoft

Sent på tirsdag ble det klart at Halo Infinite ikke rekker sitt planlagte lanseringsvindu mot slutten av året. Nyheten ble raskt etterfulgt av et løfte fra Microsofts om at Xbox Series X fortsatt skal slippes før jul.

Halo Infinite kommer først i 2021, men Xbox Series X skal fortsatt ut i år.
Microsoft

I et skriv på sine nettsider melder selskapet at den kommende konsollen blir tilgjengelig i november. Hvilken dag i november er ennå uklart, men dette er likevel det nærmeste Microsoft har vært en offisiell slippdato for Xbox Series X.

Selv om det ikke blir noe Master Chief-eventyr før i 2021 lokker markedsføringssjef Aaron Greenberg med mange andre spillopplevelser for de som velger å kjøpe den nye maskinen. Dette inkluderer over 50 nye spill, oppgraderinger av Xbox One-spill og alle haugene med gamle Xbox-titler via bakoverkompatibilitet.

– Vi har mer enn nok for dere å drive med til Master Chief dukker opp. Det blir tusenvis av spill å spille, som strekker seg over fire generasjoner, når Xbox Series X lanseres på tvers av kloden i november, inkludert 100 spill som er optimalisert for Xbox Series X, skriver Greenberg.

Ellers holder Microsoft enda tyst om sin andre kommende konsollvariant, som tilsynelatende skal hete Xbox Series S. Navnet ble nylig avslørt da bilder av en kontrollereske dukket opp på nettet, men flere detaljer har ikke kommet frem.

LES OGSÅ: Microsofts Xbox-strømmetjeneste bryter med Apples retningslinjer »

Siste fra forsiden