The Division: Heartland

Ubisoft avduket gratis The Division-sidesprang

Heartland skal fortelle en ny historie fra The Division-universet.

Ubisoft

Torsdag overrasket Ubisoft med avdukingen av et helt nytt The Division-spill. The Division: Heartland – som spillet heter – kommer til PC og konsoller rundt årsskiftet 2021-2022 og det blir helt gratis å spille.

Ubisoft har store planer for The Division.
Ubisoft

Interesserte spillere kan registrere seg via Ubisofts nettsider for å få sjansen til å prøve opplegget i en tidlig testfase.

Detaljene om The Division: Heartland er foreløpig få. Ubisoft kunne imidlertid avsløre at det blir en frittstående affære som tar for seg en annen side av The Division-universet, men som ikke krever kjennskap til tidligere The Division-spill.

Det er Ubisoft-eide Red Storm som tar seg av utviklingsjobben. Studioet har tidligere vært med på både The Division og The Division 2, og er ifølge Ubisoft den perfekte kandidat for jobben.

The Division på mobil

Heartland var heller ikke det eneste Ubisoft trakk ut av sekken denne uka. Selskapet kunngjorde også et mobilspill basert på The Division. Også her var det tynt med detaljer, og annet enn at prosjektet er underveis sa utvikleren kun at mer informasjon kommer ved en senere anledning.

Ellers minnet Ubisoft om at mer innhold til The Division 2 er på vei. Teamet er enda ikke klare til å avsløre hva det er snakk om, men det kommer altså mot slutten av året. En The Division-film er også underveis, i samarbeid med Netflix.

Ubisoft kommer også med flere spillavsløringer neste måned.
Utvikleren er blant flere som er med på et heldigitalt E3-show »

Siste fra forsiden