The Division Heartland kansellert

Ubisoft har kansellert The Division Heartland

TLDR

  • Ubisoft har kansellert The Division Heartland, et planlagt gratisinnslag i skytespillserien som skulle flytte handlingen vekk fra storbyene.
  • I en uttalelse forteller Ubisoft at det velger å fokusere på andre ting og flytter utviklere over på blant annet XDefiant og Rainbow Six.
  • The Division har fortsatt to spill på vei, nemlig mobilspillet The Division Resurgence og The Division 3.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Tre år etter avdukingen av The Division Heartland, har Ubisoft kansellert prosjektet. Det bekreftet utvikleren selv i en uttalelse til IGN.

The Division Heartland var et kommende gratisinnslag i skytespillserien. Spillet skulle flytte handlingen vekk fra storbyene, og la spillere prøve seg på kamper mot både datastyrt motstand og hverandre i Silver Creek.

Akkurat hvor langt på vei arbeidet kom er uvisst, da Ubisoft aldri delte stort om fremdriften. Nå får vi heller ikke vite hva spillet kunne blitt, ettersom selskapet har valgt å fokusere på andre ting.

– Etter grundige vurderinger har vi tatt den vanskelige beslutningen om å stanse utviklingen av Tom Clancy' The Division Heartland med øyeblikkelig virkning. Vår prioritet er nå å støtte de dyktige teammedlemmene ved vårt Red Storm Entertainment-studio, som går over til å jobbe på nye prosjekter innad i selskapet vårt, inkludert XDefiant og Rainbow Six, lød uttalelsen fra Ubisoft.

The Division Heartland skulle bli gratis å spille.
Ubisoft

Fokus på større prosjekter har blitt sentralt for Ubisoft de siste årene. Selskapet har kansellert en rekke spill, og angivelig skal en oppfølger til Immortals Fenyx Rising være blant prosjektene som er lagt på hylla.

Mens The Division Heartland utgår, har Ubisoft flere spill i serien på vei. Mobilspillet The Division Resurgence er fortsatt på vei og i fjor avslørte selskapet at det er i gang med The Division 3. Planene for det neste hovedspillet holdes imidlertid fortsatt hemmelig.

LES OGSÅ: Ubisoft avduket Assassin's Creed Shadows »

Siste fra forsiden