Immortals Fenyx Rising 2

Ubisoft har visstnok kansellert oppfølgeren til Immortals Fenyx Rising

– Vi flytter noen team og ressurser til andre uannonserte prosjekter.

Ubisoft

Siden mars 2022 har det gått rykter om en oppfølger til Ubisoft-spillet Immortals Fenyx Rising. Åpen verden-eventyret fikk en god mottakelse her på bruket, men nå ser det ut til at fortsettelsesplanene er skrinlagt.

Immortals Fenyx Rising tok spillere med på eventyr gjennom gresk mytologi.
Ubisoft

Personer med kjennskap til saken forteller til VGC at Ubisoft har kansellert prosjektet. Selskapet har tidligere uttrykt et ønske om å fokusere på sine viktigste merkevarer, og tross god kritikk skal salgstallene for Immortals Fenyx Rising aldri helt ha nådd de store høydene.

Ubisoft ønsket ikke å kommentere rykter om en potensielle Immortals Fenyx Rising-oppfølger. En talsperson for utvikleren bekreftet imidlertid at det foregår restruktureringer hos Ubisoft Quebec-studioet, som sto bak originalspillet.

– Som del av vår globale strategi flytter vi noen team og ressurser innad i Quebec-studioet og over på andre uannonserte prosjekter. Ekspertisen og teknologien som de teamene har tilegnet seg vil hjelpe oss med å få fortgang i utviklingen av disse nøkkelprosjektene som fokuserer på våre største merkevarer. Vi har ikke noe mer å dele på dette tidspunktet.

Av Ubisofts «største merkevarer» er Assassin's Creed helt klart i front. Ved siden av Assassin's Creed Mirage, som kommer i oktober, jobber utvikleren også med mobilspillet Assassin's Creed Jade og VR-prosjektet Assassin's Creed Nexus VR, samt Codename Red og Codename Hexe.

LES OGSÅ: Ubisoft sletter ikke spillene dine hvis du har vært inaktiv for lenge »

Siste fra forsiden