E3 2021

E3 gjør comeback som nettbasert variant

Nintendo, Xbox, Ubisoft og Take-Two blant deltakerne.

Barone Firenze, Shutterstock

Koronapandemien sørget for at det ikke ble noe E3 i 2020, men i år er spillmessa klar for et comeback. Riktignok blir opplegget litt annerledes enn før, og E3 2021 blir et utelukkende nettbasert arrangement.

E3 gjør comeback i sommer, men alt skal foregå på nett.
ESA

Tirsdag dro arrangør ESA sløret av den nye messa, som dropper «Expo» fra navnet og i stedet går under Electronic Entertainment Experience. De virtuelle dørene åpnes 12. juni, med spillrelaterte konferanser og show ut 15. juni.

Akkurat hvordan alt skal se ut gjenstår å se, men ESA lover både store spillavsløringer og «andre muligheter» for deltakere. Arrangementet blir også gratis for alle, skriver arrangøren.

– Vi utvider årets E3 til å bli et mer inkluderende arrangement, men vi vil fortsatt glede fans med store avsløringer og muligheter som gjør dette til et uunnværlig spillshow.

Av deltakere skilter E3 2021 med flere av bransjens største aktører. Nintendo, Xbox, Ubisoft og Take-Two er med, pluss Capcom, Konami og Warner Bros. Enda er det tid for flere selskaper å hive seg på, men ettersom hverken Sony eller EA er med på listen kan det se ut til at de to vil kjøre egne løp i år også.

ESA forteller for øvrig at måler er å holde et normalt E3 i 2022, med folk på plass i Los Angeles.

LES OGSÅ: Xbox Live bytter navn til Xbox network »

Siste fra forsiden