The Division 2

The Division 2 hadde egentlig fått sin siste store oppdatering – nå har Ubisoft ombestemt seg

– Takket være deres støtte har vi begynt å jobbe med mer innhold.

Ubisoft

Noen uker før jul rullet Ubisoft ut det som egentlig skulle være den siste store oppdateringen for The Division 2. Fans av spillet var imidlertid sultne på mer, og nå har utvikler Massive Entertainment gjort helomvending.

The Division 2-spillere får mer å pusle med i løpet av 2021.
Ubisoft

I en melding på Twitter kunngjorde utviklerteamet at det likevel skal komme mer innhold til The Division 2. Arbeidet med å videreutvikle spillet er allerede i gang, og mens det enda ikke foreligger noen konkrete detaljer skal Massive snart dele mer informasjon om hva spillere har i vente.

– Noen av dere la merke til at Title Update 12 opprinnelig skulle være den siste store oppdateringen for The Division 2, men takket være deres støtte har vi nå begynt å jobbe med nytt innhold som skal lanseres senere i 2021. Det er enda for tidlig å gå mer i detalj, men dere trenger ikke vente lenge ettersom vi planlegger å dele mer så snart vi kan.

Videre forsikret utvikleren om at det fortsatt jobbes med å fikse feil med spillet. I det siste har mange meldt om problemer med at spillet krasjer, noe teamet jobber på spreng med å komme til bunns i. Manglende lys- og refleksjonseffekter på PlayStation 5 skal også ordnes opp i, lover Massive.

The Division 2 ble opprinnelig lansert i 2019, og fyller to år neste måned. Ifølge vår anmelder leverte spillet en rekke forbedringer sammenlignet med forgjengeren, men historien skuffet. I fjor kom den omfattende utvidelsen Warlords of New York, som i de fleste tilfeller er nødvendig å ha for å kunne spille nytt innhold for The Division 2.

Vi savnet litt mer innhold i Warlords of New York.
Les vår anmeldelse av The Division 2-utvidelsen her »

Siste fra forsiden