The Division 2 - hardcore

I The Division 2s neste modus må du starte spillet på nytt om du dør

Hardcore Mode lanseres neste uke.

Ubisoft

Ubisoft pusler stadig videre på The Division 2, og nå står utvikleren klar med nok en oppdatering til spillet. 10. desember kommer Title Update 6.1, som blant annet introduserer en ny og tilsynelatende svært vanskelig modus.

The Division 2-teamet har avslørt en Hardcore-modus. (Video: Ubisoft)

Hardcore Mode – som innledningsvis blir tilgjengelig i en beta-variant – byr på permanent død. Mister du livet her er figuren din borte for godt, og du må begynne spillet helt på nytt – gitt at du ikke har en lagkamerat som kan plukke deg opp igjen.

Ellers forteller The Division 2-teamet at alt annet i modusen fungerer akkurat som vanlig. Du kan utføre oppdrag, prøve spiller-mot-spiller i Dark Zone eller gi deg i kast med spillets raid – forskjellen er bare at du må passe enda bedre på at du ikke dør.

Hardcore-spillere plasseres i en egen server, der de kun vil møte andre Hardcore-spillere. Ubisoft forklarer videre at man er nødt til å skape en ny figur, så man kan altså altså ikke flytte over en av figurene du har spilt med tidligere.

God jul.
Ubisoft

Snøballkrig

Ved siden av den nye modusen, byr 6.1-oppdateringen også på litt vintermoro. I Situation: Snowball, som varer fra 10. desember til 7. januar, vil fiender med nisseluer dukke opp i spillverdenen.

Spillere som knerter en av disse vil belønnes med et spesialvåpen som skyter snøballer. Som kommer godt med i en postapokalyptisk hverdag.

Ubisoft har satt flere kommende spill på vent.
Watch Dogs Legion og Gods & Monsters er blant utsettelsene »

Siste fra forsiden