Watch Dogs Legion utsatt

Ubisoft utsetter Watch Dogs Legion, Gods & Monsters og Rainbow Six Quarantine

Watch Dogs Legion blir ikke å se i februar.
Ubisoft

Watch Dogs Legion, Gods & Monsters og Rainbow Six Quarantine skulle alle opprinnelig slippes på nyåret, men har nå blitt utsatt til et tidspunkt etter at finansåret runder av i mars. Dette forteller utgiver Ubisoft i en pressemelding. Ingen av spillene har fått en fast dato, men skal slippes mellom april 2020 og mars 2021.

Gods & Monsters fikk mye oppmerksomhet under E3 på grunn av denne traileren. (Video: Ubisoft)

Utsettelsene kommer i kjølvannet av en redusering i finansmålene til selskapet i det nåævrende finansåret, etter at både The Division 2 og Ghost Recon Breakpoint har resultert i dårligere inntekter enn forventet. Noe av grunnen til utsettelsene skal være at nettopp disse spillene ikke traff hos publikum og kritikere, og Ubisoft vil derfor gi utviklerne mer tid for å sikre at det samme ikke skjer.

Må være mer unike fremover

Ubisoft sjef Yves Guillemot pekte også ut områder som de selv tror de to spillene ikke lykkes på. Når det gjelder Ghost Recon Breakpoint peker han på en ikke helt perfekt implementering av «innovasjon i spill», samt mangel på unikhet. Med The Division 2 legger han til at det er vanskelig å generere interesse for en oppfølger til et spill som fungerer som en «live service». Fremover vil selskapet sørge for at det tar lenger tid mellom spilliterasjoner av denne typen for å unngå dette.

Ghost Recon Breakpoint traff ikke hos vår anmelder heller.

– Det er ikke det at det ikke fungerer som det skal, det er det faktum at alt du gjør, samler inn, låser opp med erfaringspoeng eller endrer på, til syvende og sist har null og niks å si. Da føles det mer som om de har limt en hel haug med spillsystemer på en kjerne som egentlig, helt separat, fungerer ganske så bra. Et loot-system i et spill der alle våpen uansett dreper en fiende med et skudd kjennes meningsløst, og de aller beste våpnene i spillet har så små bonuser på seg at det er så godt som ikke merkbart, skrev han, før han klistret en fire av ti på bunnen av teksten.

Et annet storspill ble utsatt i dag:
The Last of Us Part II utsettes »

Siste fra forsiden