Watch Dogs: Legion

Watch Dogs: Legion krever et Nvidia RTX 3080-kort for best grafikk

Se systemkravene for spillet.

Ubisoft

Med litt over to uker igjen til lansering av Watch Dogs: Legion har Ubisoft justert på PC-kravene for spillet. Vil du ha den beste visuelle opplevelsen trenger du nå et Nvidia RTX 3080-skjermkort, melder utvikleren på Twitter.

Her er systemkravene for Watch Dogs: Legion.
Ubisoft

3080-kortet ble lansert i midten av september, og har vært vrient å få tak i på grunn av den globale pandemien. De som klarte å snappe opp et kan nyte Watch Dogs: Legion med full ray-tracing og 4K-oppløsning, gitt at de også har resten av komponentene på lista.

Du kan se listen over krav, fra minstekrav til 4K ultrainnstillinger med ray-tracing, på bildet til høyre i artikkelen. Trykk på bildet for å forstørre det.

Til London

Watch Dogs: Legion tar turen til London, der spillere nok en gang må takle overvåkningssamfunn og onde styresmakter. Nytt for denne gang er at man kan rekruttere og spille som hvilken som helst figur man møter på gata, inkludert alt fra spenstige ungdommer til søte gamle damer.

Watch Dogs: Legion.
Ubisoft

Vi fikk en smakebit på opplevelsen i sommer. Vår egen Audun Rodem kom fra det med håp om et «temmelig unikt sandkassespill», men også en haug med spørsmål.

– Selv etter tre timer med Watch Dogs Legion er det mange spørsmål som gjenstår. Hvordan vil historien fungere uten én spesifikk hovedperson? Vil spillet by på nok variasjon til å sikre at man skifter spillfigur ofte? Hvor forseggjorte er rekruteringsoppdragene på sikt? Vi er også spente på hvordan flerspillerdelen, der man skal kunne innta London sammen med tre andre, vil fungere, siden vi ikke fikk prøve den nå.

Watch Dogs: Legion lanseres 28. oktober for PC, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet kommer til Xbox Series X/S 10. november og deretter til PlayStation 5 19. november.

LES OGSÅ: Se åtte minutter fra Watch Dogs Legion »

Siste fra forsiden