Ubisoft Forward - Watch Dogs 2

Gratis Watch Dogs 2 til alle som ser på Ubisoft-show til helgen

Oppdatert: Serverne krasjet, men Ubisoft lover at alle skal få spillet.

Oppdatering 12. juli: At det ble stor pågang for å sikre seg et eksemplar av Watch Dogs 2 burde nok ikke vært noen stor overraskelse. Likevel ble det for mye for Ubisofts servere, som ikke taklet alle innloggingsforsøkene søndag kveld.

Som plaster på såret lover utvikleren nå å dele ut spillet til alle, uansett om man klarte å logge seg inn eller ikke. Når eller hvordan dette vil foregå er enda ikke sikkert, men gratis Watch Dogs 2 kommer altså etter hvert.

Opprinnelig sak følger.

Søndag kveld inviterer Ubisoft på spillshow i Ubisoft Forward. Utviklerens erstatning for sin årlige E3-presentasjon lover både nyheter og avdukinger, og før teppet går opp har teamet delt noen detaljer om hva seere kan forvente.

Gir bort Watch Dogs 2

Se når Ubisoft Forward begynner.
Ubisoft

Opplegget begynner med forhåndsshow fra 20:30. I løpet av dette kan alle som ser på logge seg inn med sin Uplay-konto for å hente ut et gratis eksemplar av Watch Dogs 2. Tilbudet gjelder fra Trackmania-biten er ferdig til hovedshowet rundes av, så du har omtrent en time på deg til å slå til.

Les vår anmeldelse av Watch Dogs 2 »

Hovedshowet sparkes i gang 21:00, med smakebiter på Ubisofts kommende stortitler. Som du kan se i traileren øverst i artikkelen blir det mye fokus på Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion og battle royale-prosjektet Hyper Scape.

Via sine nettsider varsler utvikleren også «et par andre overraskelser». Basert på tidligere rykter kan det potensielt være snakk om et nytt Far Cry. Det begynner også å bli en stund siden vi har hørt noe fra Gods & Monsters, Rainbow Six Quarantine og Skull & Bones, som alle har vært gjennom diverse utsettelser.

Etter hovedpresentasjonen fortsetter showet med spilling fra både Hyper Scape og Assassin's Creed Valhalla. Sistnevnte blir imidlertid ikke helt den overraskelsen Ubisoft hadde sett for seg, etter at en halvtime fra spillet dukket opp på YouTube i helgen.

LES OGSÅ: Ubisoft lover endringer etter utbredte anklager om trakassering »

Siste fra forsiden