Assassin's Creed Valhalla - The Last Chapter

Ubisoft setter strek for Assassin's Creed Valhalla

Neste måned får vikingeventyret sin siste pakke med ekstrainnhold.

Ubisoft

Ubisoft har bekreftet at Assassin's Creed Valhalla-eventyret nærmer seg slutten. Spillet får én siste pakke med innhold neste måned, og så legger utvikleren inn årene.

The Last Chapter blir den siste pakken med ekstrainnhold for Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

Avslutningspakken slippes 6. desember og går passende nok under navnet The Last Chapter. Akkurat hva den inneholder er foreløpig ikke bekreftet, men Ubisoft hinter om at ulike historiedeler vil rundes av på et eller annet vis.

For å kunne begynne The Last Chapter må spillere ha fullført hovedhistorien i Assassin's Creed Valhalla. Videre må man ha kommet seg gjennom mytologifortellingene i Asgard og Jotunheim, ha oppgradert bosettingen sin til nivå 5 og bygget Jomsviking-brakkene. Til slutt må man ha eliminert alle fiendene i The Order of the Ancients og avdekket ordenens leder.

Ettersom Ubisoft kutter videre støtte for Assassin's Creed Valhalla, blir det også slutt på de jevnlige festivalene ved Ravensthorpe. Spillere som ikke fikk med seg en eller flere av disse vil i stedet få muligheten til å kjøpe de ulike belønningene de gikk glipp av.

Helt til slutt melder utvikleren at det ikke kommer New Game+ til Assassin's Creed Valhalla. Dette har vært en mye etterspurt modus, men teamet har bestemt seg for at New Game+ ikke passer inn i dette spillet. Som plaster på såret legger Ubisoft inn en annen ting spillere har bedt om; nemlig muligheten til å ha på seg snikmorderhetten sin til enhver tid.

LES OGSÅ: Det neste store Assassin's Creed-spillet tar turen til Japan »
LES OGSÅ: Assassin's Creed Mirage vender tilbake til seriens røtter »

Siste fra forsiden