Assassin's Creed Valhalla - Forgotten Saga

Assassin's Creed Valhalla har fått ny roguelite-modus

Forgotten Saga er gratis for alle spillere.

Ubisoft rullet tirsdag ut en helt ny modus for Assassin's Creed Valhalla. Denne heter Forgotten Saga, og inkluderes i en gratis oppdatering for alle som eier spillet.

Assassin's Creed Valhalla - Forgotten Saga.
Ubisoft

Som utvikleren forklarer er Forgotten Saga en såkalt roguelite-opplevelse. I rollen som Odin skal man gjennom fire forskjellige områder i Nivlheim, men hvis man dør underveis må man begynne alt forfra igjen.

Les vår anmeldelse av Assassin's Creed Valhalla »

Som andre rogue-lignende spill er døden likevel ikke helt håpløs. Man kan nemlig låse opp permanente oppgraderinger på ferden, som vedvarer fra økt til økt. Ellers må man plukke opp alt av våpen og annet utstyr på nytt.

Ubisoft lover ellers en rekke hemmeligheter å oppdage og flere valgmuligheter, som skal gjøre hver gjennomspilling variert.

– Ulike områder i Nivlheim har nye ting å oppdage, som en kjøpmann som selger våpen, runer og egenskaper for mynter som du plukker opp på turen, skjulte bonuser som gir permanente oppgraderinger til Odins egenskaper, gitt at du klarer å beseire de sterke fiendene som beskytter dem, samt datastyrte figurer med sideoppdrag som belønner deg med verdifullt utstyr.

Spillere som ønsker å gi seg i kast med Forgotten Saga må først ha bygget Everold's Hut i Ravensthorpe, som er mulig etter du når Åsgard i hovedspillet. For flere tips om den nye modusen kan du sjekke ut videoen øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Neste Assassin's Creed blir visstnok et mindre spill med mer fokus på sniking »

Siste fra forsiden