Assassin's Creed Valhalla

Assassin's Creed Valhalla-regissør hopper over til EA

Har bykset over til studioet som ryktene sier jobber med et nytt Dead Space.

Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

Eric Baptizat har skiftet beite fra Ubisoft til EA Motive, etter 16 år i selskapet. Overgangen skal ha skjedd allerede i april, ifølge Axios, uten at det har blitt kjent før nå.

Verken EA, Ubisoft eller Baptizat har kommentert overgangen.

Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

Baptizat har nyligst jobbet som spillregissør for Assassin's Creed Valhalla, og hadde også fremtredende posisjoner på utviklingsteamene til Assassin's Creed IV: Black Flag og Assassin's Creed Origins.

EA Motive lanserte sist Star Wars Squadrons i 2020, og for øyeblikket ryktes det at de jobber med å gjenopplive Dead Space-serien. Ryktemølla påstår at vi får se spillet allerede under EA Play i juli.

Stor suksess for Ubisoft

Assassin's Creed Valhalla.
Ubisoft

Assassin's Creed Valhalla ble en kritiker- og salgssuksess for Ubisoft, og sørget for de beste salgstallene for Assassin's Creed-serien siden 2012, samt det beste kvartalet for Ubisoft noensinne.

Vår anmelder likte også vikingeventyret godt, selv om han påpekte at spillet har en litt ullen begynnelse.

– Assassin's Creed Valhalla er et massivt spill som etter et nokså labert førsteinntrykk bygger seg opp til å bli et skikkelig engasjerende eventyr. Her går det i omfattende skattejakter, ordentlige vikingtokt og spennende sammenstøt rundt omkring i den enorme verdenen, og alt holder stort sett veldig høy kvalitet, skrev vår anmelder om spillet.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Valhalla-fortellingen fortsetter i The Siege of Paris »

Siste fra forsiden