Watch Dogs: Legion

Utsetter Watch Dogs-flerspiller for å fikse spillet

Ubisoft setter alle kluter til for å luke ut problemer.

Ubisoft

Den planlagte flerspillerfunksjonaliteten til Watch Dogs: Legion vil likevel ikke rulles ut på denne siden av nyttår. Det kunngjorde Ubisoft denne uken.

Spillere må klare seg med enspillerdelen inntil videre.
Ubisoft

Via sine nettsider forklarer utvikleren at det enda gjenstår feil med spillet som hindrer spillere i å nyte opplevelsen til det fulle. Med det til grunn har teamet besluttet å først og fremst rydde opp i problemene, mens nytt innhold settes på vent.

– Siden lanseringen av Watch Dogs: Legion er det noen av dere som fortsatt opplever tekniske problemer, som hindrer dere i å nyte spillet. Teamet er fast bestemt på å fikse disse problemene, og vil ikke gi opp før alle kan oppleve spillet slik det var ment å oppleves, skriver utvikleren.

Når den engang kommer vil flerspillerdelen til Watch Dogs: Legion bestå av flere forskjellige moduser, inkludert samarbeidsspilling for to til fire spillere og økter der spillere konkurrerer mot hverandre. Alt dette skulle opprinnelig slippes i løpet av desember, men kommer nå tidlig i 2021.

Watch Dogs: Legion dumpet inn på PC og gamle konsoller 29. oktober, og har siden tatt turen til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Her på bruket kastet vi oss over spillet, men anmelder Gøran Solbakken fant lite å glede seg over.

– Bilkjøringen er midt på treet, skytefølelsen og kampsystemet er middelmådig, historien er uoriginal og lite engasjerende. Stemmeskuespillet er stivt, musikk og lydspor er anonymt og det eneste som egentlig er noe i nærheten av imponerende er selve byen, og grafikken på alt utenom figurdesign.

Ubisoft har også satt andre spill på vent.
Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine kommer tidligst i april 2021 »

Siste fra forsiden