Far Cry 6 - Rainbow Six Quarantine

Ubisoft utsetter Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine

Kommer nå tidligst april 2021.

Ubisoft

Koronapandemien fortsetter å skape kaos i spillbransjen, og nå har situasjonen gått utover to kommende Ubisoft-spill. Både Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine er utsatt, og lanseres nå tidligst april 2021.

Nyheten kommer fra Ubisofts rapport fra første halvdel av inneværende regnskapsår. Der melder utvikleren at produksjon av spillene har støtt på «utfordringer knyttet til covid-19». Som resultat har utvikleren valgt å skyve begge ut til neste regnskapsår – altså en gang mellom 1. april 2021 og 31. mars 2022.

Far Cry-fans må vente på det neste spillet.
Ubisoft

Ved siden av Ubisofts rapport tok Far Cry-teamet også til Twitter for å dele sin egen melding med fans.

– Mens vi vet at dere alle er spente på å få fatt på Far Cry 6, ønsker vi å fortelle at vi har fått mer tid til å både lage spillet dere gleder dere til å spille og samtidig fokusere på helse og velvære for teamene våre.

Far Cry 6 ble først avduket i sommer, med planlagt slippdato i februar 2021. Spillet tar oss med på revolusjonsfest i Yara, et oppdiktet land som styres med jernhånd av diktatoren Anton Castillo.

Rainbow Six Quarantine vet vi langt mindre om, selv om det opprinnelig ble vist frem i juni i fjor. Spillere kan nok forvente skyting og et eller annet med zombier, men etter flere utsettelser er det ikke lenger godt å si hva dette spillet vil bli.

Uplay forsvinner – nå er det Ubisoft Connect som gjelder.
Ubisoft renoverer den digitale plattformen sin »

Siste fra forsiden