Ubisoft Connect

Uplay forsvinner – nå er det Ubisoft Connect som gjelder

Ubisoft renoverer den digitale plattformen sin.

Uplay, som hittil har vært navnet på Ubisofts digitale distribusjonsplattform, skal nå forsvinne til fordel for et nytt tilbud. Det melder selskapet i en pressemelding.

Den nye plattformen har fått navnet Ubisoft Connect, som heretter blir knutepunktet for alt av Ubisofts digitale spilltjenester. Alt som i dag ligger under Uplay og Ubisoft Club skal fornyes og legges inn under Ubisoft Connect.

Endringen vil tre i kraft fra den 29. oktober – samme dato som Watch Dogs: Legion lanseres.

Ubisoft

Sømløshet

Selskapet kan opplyse at Ubisoft Connect-grensesnittet vil bli sømløst integrert i Ubisoft-spill på alle plattformer, og samle alle sosiale funksjoner, belønninger og aktiviteter på ett og samme sted.

I tillegg til alt som allerede finnes i Uplay og Ubisoft Club vil det også komme helt nye funksjoner, blant annet en dedikert nyhetsstrøm som gir oppdateringer om venners aktiviteter.

Ubisoft har store planer med den renoverte plattformen fremover, og sier at kryssplattform-funksjonalitet vil bli et sentralt fokus, deriblant progresjon på tvers av plattformene.

– Ubisoft Connect er vår tilnærming til en ny, sømløs opplevelse som ikke bare skal forenkle overgangen mellom generasjoner og plattformer, men også bli et utgangspunkt for nye tjenester som skal bidra til nye og mer spiller-sentriske måter å nyte spill på, skriver visesjef for Ubisofts avdeling for nettjenester Stephanie Perotti.

Den eksisterende Uplay-tjenesten har møtt mye negativ omtale, og som Gamer.no meldte i fjor hadde også lanseringen av abonnementstjenesten Uplay Plus en haltende start.

Les også: Én av fire Ubisoft-ansatte har sett eller vært utsatt for dårlig oppførsel på jobb »

Siste fra forsiden