Uplay+

Uplay+ er her, men lanseringen har vært preget av startvansker

Brukere får ikke registrert seg og noe innhold mangler fra tjenesten.

Ubisoft

Uplay+, den nye abonnementstjenesten til Ubisoft, åpnet dørene sine denne uken. Lanseringen har riktignok gått langt fra knirkefritt, og dagen derpå melder utvikleren fortsatt om en rekke problemer.

Via sitt offisielle forum skriver Ubisoft blant annet at mange sliter med å registrere seg fordi nettsiden krasjer som følge av stor pågang. Av de som har greid å aktivere sin gratis prøvemåned med tjenesten, har noen tilsynelatende opplevd at penger forsvant fra kontoen deres likevel, mens andre får beskjed om at abonnementet har utløpt når de forsøker å laste ned spill.

Ved siden av de mange problemene med registrering, har tjenesten også støtt på problemer med levering av innholdet spillere har blitt lovet. Bybyggerspillet Anno 1800 står på listen over titler Uplay+-abonnenter skal få fri tilgang på, men etter det Ubisoft beskriver som «tekniske årsaker» er spillet ikke tilgjengelig.

Anno 1800 er foreløpig ikke med i Uplay+, men spillet kommer ifølge Ubisoft snart.
Ubisoft

– Grunnet tekniske årsaker vil Anno 1800 ikke være tilgjengelig via Uplay+ når tjenesten lanseres. Vi jobber med å gjøre det tilgjengelig for spillere så snart som mulig. Vi kommer med en mer nøyaktig dato når vi kan, forteller utvikleren.

Om du har lyst til å prøve lykken kan du altså få én måned med Uplay+ gratis, gitt at du tegner abonnement før 30. september. Tjenesten byr på over 100 nye og gamle Ubisoft-titler, og vil inkludere kommende spill som Watch Dogs Legion og Ghost Recon Breakpoint etter hvert som de lanseres. Uplay+ er kun tilgjengelig på PC.

Her er spillene du får med i Uplay+ »

Siste fra forsiden