E3 2021 - Far Cry 6

Far Cry 6 lar deg spille som kjeltringer fra tidligere spill

Med sesongpasset kan du bli Vaas, Pagan Min og Joseph Seed.

Ubisoft har allerede avslørt en haug med detaljer om Far Cry 6 denne måneden, og torsdag kom det enda litt mer. Under utviklerens Ubisoft Forward-show fikk vi en kikk på planene for spillets sesongpass, som blant annet inkluderer gjensyn med seriens tidligere skurker.

Gamle kjenninger.
Ubisoft

Tilleggsutvidelsene for Far Cry 6 strekker seg riktignok litt lenger enn bare møter med Vaas, Pagan Min og Joseph Seed. Her skal man faktisk få spille som kjeltringene fra henholdsvis Far Cry 3, Far Cry 4 og Far Cry 5.

Gjennom egne historier får man se hvordan gærningene ble de skrudde menneskene vi møter i spillene. Traileren for sesongpasset, som du kan se over, hinter om en hallusinasjonsfylt affære med Vaas, tragedie for Pagan Min og mer hallusinasjoner hos Joseph Seed.

Det er ikke helt klart om Ubisoft vil vi skal sympatisere med disse psykopatene, så akkurat den delen gjenstår å se.

Møt Antón Castillo

Ny Far Cry 6-trailer. (Video: Ubisoft)

Skurker var fokuset for torsdagens Far Cry 6-presentasjon, og Ubisoft hadde også med en ny trailer med Antón Castillo i hovedrollen. Denne gir et nytt innblikk i diktatorens trøblete forhold til sin sønn, Diego.

I videoen, som du ser til høyre, har Far Cry 6-protagonist Dani Rojas fått med seg en ung gutt på rømningsforsøk fra øya. Gjengen kommer ikke langt før Antón dukker opp, og det viser seg at unggutten er Diego på rømmen. Det ender ikke godt, men Dani kommer seg altså unna på en eller annen måte.

Far Cry 6 lanseres 7. oktober, for Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Stadia og Windows.

LES OGSÅ: Far Cry 6 skal ta for seg politiske temaer »

Siste fra forsiden