Far Cry 6

Forrige helg kunne du spille Far Cry 6 helt gratis

Vær geriljakommandør for en helg, og utforsk alt øynasjonen Yara har å by på.

Ubisoft

Oppdatering 9. august: Spillet er ikke lenger gratis.

Opprinnelig sak følger

Prøveperioder på spill er intet nytt, og denne helgen kan du spille så mye Far Cry 6 du bare måtte ønske, helt uten å betale et øre.

Prøveperioden gir deg full tilgang på hele spillet i tillegg til alt nedlastbart innhold. Uavhengig av om du spiller på konsoll, Google Stadia, via Epic Games Store eller Ubisoft Connect, vil tilgangen vare hele denne helgen, fram til mandag den 8. august klokken 20:00 norsk tid.

En kjapp titt på nettsiden howlongtobeat.com viser at hovedhistorien i Far Cry 6 tar drøyt 22 timer å fullføre, så her er det nok av tid til å utforske øynasjonen Yara hvis du ikke har andre planer for weekenden.

Det blir hett i Far Cry 6.
Ubisoft

Som en del av denne kampanjen vil spillet også være redusert i pris på de respektive plattformene de neste to ukene, og all progresjon du bygger opp i løpet av testhelgen kan overføres hvis du ender opp med å kjøpe spillet etter prøveperioden.

Far Cry 6 er det nyeste spillet i Ubisoft massive sandkasseserie. Det ble lansert i fjor høst og fikk nokså blandet kritikk her på bruket:

– [...] Far Cry 6 sparker fra seg med kjente fjes og imponerende utsikter, men er til syvende og sist bare et nytt Far Cry, akkurat som du har spilt det før, bare så vidt annerledes nok fra det forrige til å komme i ny innpakning. Og det er et «far cry» fra hva Far Cry 6 burde være, skrev Andreas Bjørnbekk den gang.

LES OGSÅ: Assassin's Creed Valhalla har fått roguelite-modus »

Siste fra forsiden