Far Cry 6

Far Cry 6 offisielt avduket

Ny trailer viser diktatoren spillere må bekjempe.

I dagene før søndagens Ubisoft Forward, ble det klart at et nytt Far Cry-spill var blant titlene som skulle vises frem. Derfor kom det ikke som noen overraskelse da Ubisoft-sjef Yves Guillemot rundet av sendingen med å vise «bare én ting til».

Se et intervju med mannen bak Anton Castillo. (Video: Ubisoft)

Den ene tingen var den første offisielle traileren for Far Cry 6. Videoen, som du kan se over, introduserer kjeltringen Anton Castillo og hans sønn Diego – som flere spekulerer i at kan være Vaas fra Far Cry 3.

Anton, spilt av Mandalorian-kjenning Giancarlo Esposito, er etter alt å dømme en klassisk Far Cry-kjeltring. En stormannsgal villmann, som manipulerer og terroriserer folket sitt – og sin egen sønn.

For å rydde opp skal spillere tre inn i rollen som Dani Rojas. Foreløpig vet vi lite om denne figuren, men basert på spillets beskrivelse kan spillere forvente å stige i gradene fra ukjent figur til leder for motstandsbevegelsen.

Far Cry 6 lanseres 18. februar 2021. Spillet kommer til PC via Uplay og Epic Games Store, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X og Google Stadia. Kjøp av spillet på PlayStation 4 eller Xbox One lar deg oppgradere gratis til henholdsvis PlayStation 5 og Xbox Series X.

Det forrige Far Cry-spillet ble ikke så godt likt her på verket.
– Ubisofts kreativitet er sporløst forsvunnet, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden